jag byter blogg!!

ni hittar min nya blogg  ecmj.blogg.se !

för seriöst, kolla mitt blogg namn, tröttnade på det för länge sen, och nu tar jag tag i det och börjar om på nytt!

The sims 3

Jag blir så grymt arg, jag har nyss köpt the sims tre, det funkade inte alls ibörjan, men nu kan man sätta på det, men det stänger av sig efter en halv timme utan att nåt sparas? jag får daaaaaaaaaaaaaamp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grona lund dagen :)

Jag har tyvärr inga bilder, eftersom det ösregnade och jag är lite rädd om min kamera faktiskt! Men aja, jag och hanna var där och hade jävligt kul!  Seriöst, jag älskar BomBomPow med Black Eyed Peas, och när vi åkte pop expressen, kom den! Kan ni fatta hur glad jag blev ? :) jag skrek rätt ut rättare sagt : men det var as nice :) sen vaar ju insane kul också :) haha, den hände en liten grej med en kille, inge speciellt, men det var rätt kul xd men nu måste jag tillbaka till rob&big ! :) pyuss! omg jag är stolt ;)

dansen :)



skolavslutning igår :)



sen hade vi dans dagen innan också, videon kommer i nästa inlägg!


skuuuulavslutning!

så grymt segt asså! hahaha! men aja, am, sen efter det åkte jag hem till Linnea i upplandsväsby och gjorde ingenting :P men sen åkte vi hem till mig, och sedan gick vi och åt på greken, sedan åkte vi hem till emel och kollade på film :) sedan kom jag hem, är så sjuuukt trött asså! haha :) men bilder kommer imorgon :) orkar itne hämta kameran och ladda in allt, är för trött... :)

suuuuuuuumer!!!!

jaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det kommer äntligen bli en sommar iallfall! Enligt smhu kommer det snart värme, upp till 20-25 grader i midsommar! är det någon mer än jag som kände hur det började tåras i ögonen på en när man hörde det, ? åååååååh så glad jag bleev! och jag kommer vara skit snygg på skolavslutningen imorgon också, kan det bli mer perfa? eller jo, bra väder imorgon..... men jag överlever ändå ! :D hahahahahahahahaha, guuuuuuud sååå hyper glad jag blev nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



guess what this means? jag och hanna ska till cypeeeern! det är jag också MEGA glad för ;)

RSS 2.0