Staden idag dårå.

Ska snart åla iväg till stuvsta för att ta ut penger, eller aa mamma ska, men sen s ska jag också köpa en remsa ;) sen ska jag möta upp hanna på tåget och vi ska åka in och kolla lite, jag ska köpa ett par nya jeans eftersom det behös, men det komme också bli en mascara, sen vet jag inte om det blir lite småsaker som jag köper också, men kommer iallafall lägga i bilder på vad jag har köpt sen, och jag tar med mig kameran så det kommer nog komma lite andra bilder också :)

men nu får ni ha det så bra, och vänta tills jag kommer hem :D pussar och kramar!

En kär gammal återförening ( som ej hänt än men )

Imorgon ska jag in till stan med Hanna, som jag träffade nere i spanien, var ju ett tag sen hon och jag träffades ju..  Och hon bor ju nere i Göteborg, så det är ju lite komplicerat att träffas, så man måste ju ta varje tillfälle i akt ; ) Längtar vännen =)

Pussar

FREEEEDAG :D

     

men sser inte så bra men, detta hade jag på mig igår då.

♥linne-hm
♥kjol(är egentligen ett linne)-hm
♥tights-gt
♥(sidenband som skärp)-haha panduro xd


i skolan så var den väl tråkigt, men eftersom hanna eller frida inte var där såvar det ju ännu tråkigare.. miss u guys<3
och så vill jag verkligen tillbaka till alla i spanien "/ saknar er enormt. väst vad jag saknar alla här och där nu då ;o nej men det är bra att vara snäll ;) pussar och kramar

Lite skitsaker =)

går inte att lägga upp bilder så detta blir ett tråkigt inlägg, har ingenting att skriva heller. så mh ja det var väl allt (a)

har inget bättre för mig =)

Öppna din sms inkorg, tryck neråt fem gånger. Öppna smst och läs, det är ditt svar på första frågan. Upprepa sedan ..osv.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
det är därför jag finns vet du :D<33
Vad gillar folk bäst hos dig?
fys igår och löp idag ^^33
Vilken raggningsreplig faller du för?
2-3 minuter
Vad är det sista du kommer att säga inna du dör?
okej
Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
nej o:<33
Så vad säger du under förspel?
but I<3Emma mer ^^33
Och efteråt?
ja:P det är kul jue<33
Några år senare har ni barn. Var är deras första ord?
vad länge du är sjuk :o<33
Nu är de tonåringar. Var lär du dem?
haha vad gör du?<33
Vad sjunger ditt favoritband om?
uhh, taskig :d<33


Det sista hamnade på en annan grej men det tänker jag inte skriva xd

Hej på er :d

nu kommer en mer detaljerat inlägg om Romme:

dagen började för mig 04.15, jag gick upp, ner på nedervåningen satte på mig skidgrejorna ( inte täckgrejerna eller hjälmen ) åt frukost och eh ja fixade mig.
06.00 åkte jag till skolan för att hinna med bussen till romme, man skulle vara där kvart över. När jag kom dit så hittade jag  mina kära vänner, och så stog vi och frös ett tag innan våran buss kom, lite försent kom den menmen. Vi gick på bussen, jag blir väldigt lätt åksjuk så va tvungen att sitta långt fram, så vi fick sätet näst längst fram, jag satt med Hanna. =D När vi kom dit vart det kaos! vi var 222 personer ifrån kvarnberga som skulle dit. 197 som skulle hyra ( ca 197, har för mig att det var det iallafalla ) men eftersom jag hyr snowboard och det bara var 11 som skulle hyra det så fick jag nummer åtta, i en udda kö. men vi gick och hyrde snowboard ( vääldigt ful ! ) men det gick bra iallafall,
Sen kom vi ut i backarna, vi började med en grön, kul, vi åkte väl den 2-3 gånger, sen gick vi över röda, och sen islutet så vart det även svarta. Det gick väldigt bra för mig! hah. Dom hade två sexstolsliftar, som man åkte mest med, skönt för då behöver man ju inte stå upp, så det va bra ! vi åt lunch ungefär klockan 12.00.
Då det var som mest människor, men vi hade lunchkuponger så man behövde itne betala nåt, det va bra! Sen var det bara att åka ut i backarna igen, efter några åk så var alla lite kalla och vi bestämde oss för att ta en varm choklad i wärldshuset på toppen, det var mysigt och en väldigt god varm choklad. sedan var det bara tre kvart innan vi skulle tillbaka och lämna sakerna och åka hhem. så vi åkte och lämnade det och sedan gick vi till bussen, sen tog det ett tag innan vi kom hem, och jag råkade somna på bussen, ( man blit trött av åksjukepiller ) då passade hanna på att ta kort på mig och skicka det till två stycken, tack hanna verkligen =) Men sen kom vi iallafall hem och eh ja det var väl den dagen och den va ju skit kul! klockan var sju när vi kom hem och så vart jag hämtad och så kom jag hem och ställde mig i en låång kokhet dusch och bara njöt!! men nu ska jag äta och nu har ni fått lite feedback om romme ;) har några bilder men lägger in dom sen =) pussar och kramar till alla!!

romme : D

va i romme idag som ni kanske vet, gick pp halv fem ungefär, sen så kom jag hem för ca en kvart sen,
Jag är KING på snowboard!! är grymt stolt över vad jag har åstadkommit idag ^^ Seriöst, det var min fjärde gång jag åkte snowboard, va där i sju timmar och ramlade endast fem, åkte i svarta backar och eh ja alla (a) jag är GRYMT stolt!! men orkar inte lägga in bilderna nu, ska nog lägga mig snart med tankte på tiden jag gick upp "/ menmen. ja det va allt ifrån mig   : D

Pussar

bättre sent än alldrig :D

    

i lördags dårå, (uppifrån och ner)
♥halsduk-england
♥skinnjacka - H&M
♥väska -  Monki
♥tee - cubus
♥vitt linne under - cubus
♥tights - vet ej
♥skor - Skopungten

 

Ska väl snart gå och lägga mig "/ måste ju upp klockan halv fem imorrn ;o sånt är inget för mig "/
men jag vill ju till romme såklart :D

Puss

Förlåt mig,

att jag inte har varit någe bra alls på att skriva på sistione, me jag har helt enkelt inte haft tid, men bloggar mer när jag kommer hem, men det kommer vara ungeär klockan åtta eller nåt, sen måste jag gå och lägga mig, ska upp ca kvart i fem för ska till romme med klassen och vi ska samlas klockan kvart över sex... men aja det ska bli kul,


puss och kram bloggar när jag kommer hem =)

bio lördag =)

sitter här med hanna och kollar runt lite på datirn, skulle egentligen gått på två filmer, man vart bara Yes man , det visades ingen kul sen, men men sånt får man stå ut med, och att man bara vart LÄMNAD på heron city.. nej nej inte snällt inte snällt. kommer lägga upp bilderna hemma, men tänker inte besvära hanna genom att lägga upp dom här xd nej nu ska vi göra nåt, har ingen aning om vad en (a) nej nu ska vi äta det som är kvar ifrån hennes syrras partaj! HAHA! puss och kram

musik

sitter här typ halvsover framför datorn xd
men ska nog gå ner och kolla på lite tv nu trorjag. ni får ha det så bra, bloggar imorrn =)

pussar och kramar =)

tjolahopp bilder

  Woho lisa tränar!

lovely (a)

tänkte ta dennna som dagens outfit bild. men då vart ju den lite suddig, amanda?

så jag tänkte ta den här, men då blev det fel färg och då gav jsg upp! för jag har några suddiga också (a)

lilla hanna =D

Juuulia =D


Märkte att det inte var så många bilder, har fler filmer men kan inte ladda upp dom ...

Men puss och va glad för det är jag (?) rimmade inte ens jag vet (a)

träning

eller jag tränade inte men.. Jag kollade (a) eller jag tränade lite, (a) eller någon kullerbytta här och där, har lite bilder, men ska bara ladda in dom och det tar inte så lång tid =) så snart kommer ett nytt inlägg alltså =)

pussar och kramar

märkte nyss att jag var jätte ovig idag xd

Nån mer än jag som brukar kolla på topmodel på vardagarna klockan?
Just nu visar dom top model australien, nja inte lika bra som ''orginalet'' om ni frågar mig, snart bär det av till träningen, kanske ska träna lite vet inte än, men jag har ju med mig kläder så om jag får lust så är det ju bara träna ; ) har inte gjort det på huuuur länge som helst!! eller så kasnek jag följer med lisa till hörnan med styrke grejer =)


puss 

Helgen här igen =D

Här sitter man och laddar upp bilder, ska på träningen sen, eller vet inte om jag orkar, eller jo det gör jag! annars känner man sig som en tjockis som bara sitter hemma hela dagarna. Men såna ska vi inte bli!


 

vi kör uppifrån och ner.
♥sjal/halsduk-weekday
♥tee-cubus
♥(svart linne under) H&M
♥leggins-H&M


Det var allt ifrån mig ; ) puss och kram skumbanan

Ge mig sommar!! snälla?

Men fasktiskt! jag vill ju hinna åka lite i backarna först. Jag är lite som en kameliont ; )
Jag kan både åka skidor OCH snowboard ; ) proffs or what?



men jag måste erkänna att jag blir vääldigt suktad på sommar och allt grönt..

Ja jag vet att det inte vart något blogg idag...

och inte heller några bilder nu, för är inte van vid den här datorn så vet inte riktigt hur man lägger in bilderna om jag ska vraa ärlig "/ men ni har ju åtminstone en bild på min outfit ; ) men jag lägger in bilderna imorrn okej?

Vart hemma hos hanna och oluggat inför svenska provet imorrn, och jag vet en som itne kommer att få mvg iallafall.. Men jag kan iallafall inte oroamig för att vara sämst i klassen (a) nej det där va lite tasigt (a)

nej men nu ska jag öva lite på engelska läxan också.. Och jag vet inte ens vad vi har ;o aja önska mig lycka till med det!!

godmorgon på er !

tänkte slänga in en snabb dagens, kommer komma bättre bilder sen.


 

skinnjacka - hm
tjocktröja hm,
linne - bikbok
jeans-jc
väska-accent

nej nu måste jag rusa puss!!

Nu börjar top model =D nån mer än jag som kommer bänka sig framför det? =D

 

Maha jag typ...

... knarkar ben'n'jerrys när jag är sjuk (a) sitter här med new york super supreme fudge eller vad den heter, mmm ääälsakr chokladen (a) Va i skolan och hämta läxböcker.. Nja inte så kul, men ska till skolan imorrn och det är ju kul ;)


haha skeden råkade bli lite böjd av en hård glass xd

haha nu ska ni få se en extrem bild, jag varnar er (a) haha kommer känna mig som värsta tjockisen när jag visar den, och som en vispgrädds älskare xd så säg inget taskigt mot mig nu xd

  ja jag vet det är extremt.. Men glassen finns straxt under (a) så det ser ut som om det är mer än vad det är , jag lovaar (a)

pussar och kramar =)

MEN GUUUUD!!


Nej nu blir jag arg!!
jag kan inte besöka min egen blogg, jag kan inte ladda upp bilder och jag kan säkert inte ens publicera det här inlägget?! varför måste det krångla så ibland??

fick nyss världens gulligaste sms av bääästa hanna!!

Men emma, då kan jag berätta att en dag utan dig, är tråkig, seriöst tråkig! Alla tråkiga dagar är de jag inte träffar dig. Jag blir glad bara av att se dig för du är så underbar :) jag har alltid roligt med dig. tack för att du lyser upp min dag , vännen <3



Jag älskar dig hanna panna pälskling =D<33

Här sitter man och bara dör xd

Sitter och kollar på The Janice Dickinsson moldeling,
yummi! snygga killar iallafall : D Fast jag tycker nog också att hon är lite av en bitch :/ Så jag tycker synd om dom för att dom får vara hos henne och inte hemma hos mig xd

Haha nej puss på er :D

Status:

: halsont, värre än vad det har vart förut "/  + ben'n'jerrys =D


att vara sjuk är inte kul...

det ända man gör är att sitta och kolla på tv och sitta vid datorn, man orkar inget!
jag sitter ich snyter mig hela tiden och nyser och hostar. jag tycker helt enkelt synd om mig själv!!
Vet inte vad jag ska göra.. Fast jag orkar ju inte göra nåt.  Usch man länner sig så ofräsch, nu ska jag sluta klaga och gå ich duscha nu istället.. yummi, en varm och skön dusch!! =D

cocoo

   


alla armband är ifrån cocoo.se



tycker dom här är lite smått fina :d

1. vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, men jag gillar det, 145:-
2. enkelt med snyggt armband 165:-
3. fint vitt nitarmband. 195:-
4. fint armband med vittläder (a) 195:-
5. handklovar! min favorit (a) 125:-

 

Godmorgon!

Jag är sjuk idag igen.. Kollar på The voice på kanal fem, Kulkul längesen jag kollade på det. Ska nog göra en ny design, HAHA! nu när jag äntligen har lärt mig xd Nej men det tycker jag är bra av mig om jag får vara lite egoistisk (a)
Kommer nog komma lite mer inlägg än igår, för då sov jag nästan bara...

nu får nni ha det bra tills nästa inlägg =) Puss

ett litet inlägg från en sjuk emma..

Blogg.se funkade inte igår, så det knaske inte var datorn det var fel på. kan inte lägga in bilder för har inga batterier i kameran och den måste vara på om man laddar in bilderna och jag hittar bara batteriladdaren men inte batteriet? Skyymt!

Kollar på nåt program som heter 10 years younger, tråkit men det finns inga bra program på dagarna..
Nej men nu ska jag nog sätta på någon film även fast jag tror att jag har sett alla filmer vi har.. Synd synd..
Och jag som ville till balleskolan med dig frida och va på eh ja, det-bästa-humöret med dig idag xd


Puss på er..(a)

tjabba tjena ...

tjabba tjena hallå , hanna skriver ! emma ligger i sin säng och jaa tro det eller ej , hon kramar en bubbelvattenflaska :o  hon orkar för tillfället inte skriva p.g.a att stackars lilla emma är sjuk. jag pratar med henne i telefon nu och hennes dator är sönder så hon orkar helt enkelt inte skriva. jag tycker att det är trevligt att skriva här i emmas blogg. lite rooligt. hihi. det är synd om emma , och mig också förrästen :o stackars alla sjuka:( nu ska jag skriva om någonting trevligt. emma har gjort sin design heeeeelt själv , det var första gången säger hon. HAHAHA ! jag ska börja skriva lite här. lite varrannan dag typ.

Någon mer än jag som hatar när internet är segt?;o

nej sånt är inte kul!!
Man blir bara sååå irriterad, eller det blir iallafall jag!!

Haha läskig film!

Kollade nyss på en skräckfilm, BloodTrails, läskig men bra,
hemsk också, för man tyckte ju bara synd om mördaren i slutet, han var en sinnes sjuk mördare,
Kan skriva vad som står på baksidan .


Anne och Michael har lite problem  i sitt förhållande. För att lösa sina problem bestämmer de sig för att pka på cykelsemester i bergen.

Vad Michael inte vet är att Anne nyligen varit otrogen med en kille som heter Chris. Och vad Anne inte vet är att Crish är en sinnessjuk seriemördare som vill ha henne för sig själv.


Cykelsemestern blir något helt annat än en avkopplad smester...


Ni som är blodkänsliga bör ej se denhär, varnar er det är jätte mycket blod i den..


Filmen dårå.

  gott!

min varma choklad med vispgrädde =)

Ny design, haha fast jag ser den inte på firefox (a) men vad tycks? =D

 

Godmorgon

Vaknade klockan fem idag , exakt samma tider som igår, men jag lyckades somna om, och vaknade två gånger till,
sen gick jag upp klockan åtta eftersom det känns som  om jag inte kunde andas, nej jag hatar att vara förkyld.. Sånt är inte kul inte.
Ska vara med rebecca idag också, men vet inte vad vi ska göra, så vi får se =D men nånting ska vi völ kunna hitta på, men lägger in lite bilder sen torja =) Pussar och kramar

Nej nu ska jag krypa till kojjs.

tänkte gå och lägga mig nu så att jag snart blir frisk, för det jobbigaste som finna är när man har en hals som svider och en näsa som är täppt...

PussarOchKramar!!

Heron City

Kom nyss hen ifrån heron city, såg ju på bröllopsduellen, den va bra =)
Men den kom massa äckliga killar som förstörde lite av kvällen.
En sa Hola mamasita (Typ) vart har du varit i hela mit liv?
en sa typ hej snygging och sånt, och så satt det två stycket killar i sjuttonårsåldern framför oss och kollade hela tiden och typ viskade och allt.. Nej men det va inte så kul.. Men men det finns ju alltid sånna i världen eller hur?
Aja.. Nu ska jag kolla klart på stjärnorna på slottet xd haha

Puss på er =)

Bio snart med Bebbe =D

Sitter här och kollar på mulan två med rebecca xd. Vi ska snart på bio och se bröllopsduellen =) det ska bli kul! härligt att kolla på bio, har inte gjort det på jätte länge ;o förlåt att det inte blev nåt inlägg tidigare, men det stog att servern inte hittades, vet inte varför men nu funkar det igen. Haha Mushu är så rolig i filmen!! Haha han är så skön!!
Nej nu ska vi kolla på filmen igen =) Haha han ska sabba för mulan och hennes blivande man, dom ska gifta sig.

Men Puss på er =) bloggar senare om hur filmen var =)

Finns ingen bild på filmen som  jag hittar "/ Men aa.

lite kläder kanske =)

Time Top

Tycker tröjan är skit snygg , ääälskar färgen =)

Flower Tyll Skirtså söt! men skulle nog inte andvönda den, eller vem vet.

B Nani Top tycker även denna är fin, men skulle nog inte andvända den heller menmen =)


Alla sakerna är ifrån nelly.se =)

PusskramSkumbanan =)

Godkväll på er =)

Ligger här i sängen och har ingenting att göra, förkylningen har brytit ut och jag ligger här helt förstörd...

det kliar i nösan och gör ont i hals och huvud... Hatar att vara förkkyld... Men men det är sånt man får stå ut med =)
pussar och kramar på er ifrånen liten sjukling...

härliga fredag =)

Är det någon mer än jag som älskar fredagar ? =) Jag tycker att dom dagarna går så fort =d haha =)
men sitter hemma här, ska på träning klockan fem.. Men kan inte träna, men vill dit. För jag är hes, ont i halsen och ont i huvet, kändes som om jag skulle dö när det var som värst.. Ja jag vet att det låter kanske lite överdrivet, men det kändes verkligen som det! ska ta lite te nu för min onda hals och sätta mig ner och kolla på tv med mamma, som också är sjuk..
Pussar&Kramar




Nu när det bara är kyla  lääängtar iallafall jag tillbaka till cypern!!

Några bilder =)

Här kommer några bilder till ifrån spanien, inte så många eftersom jag inte hann ta emot alla 78, han bara få 34 ca.

Nicole som sedan blev min fru x)

Jag frös, men inte nicole, så fick låna hennes jäätte sköna tröja, men det va ju förliten :p
vi började göra jäääte fina miner, tänker inte lägga tu den västa.. (a) eller okej.
NU SKA NI VARA GLADA FÖR ATT JAG LA UT DEN HÄR=)
första gången vi gifter oss, ja jag vet ser deogad ut=)
andra gången, hah ja jag ser drogad ut på den med =)
och tredje gången, och tredje gången gillt med drogminen =D
Älskar denna bild (a)

Ja det va väl dom jag har, alla är klickbara kommer få mer bilder, men dom här är dom ''bästa'' ifrån dom bilderna jag har tagit emot =)


Men kanske ska berätta lite om min dag. Vart på rättegång för olaga hot på tingsrätten, dom fick hämta en ny domare ifrån nacka, så det tog typ en och en halv timme... Och sen så har jag svullat godis och kollat på film med hanna =) ja det var väl min dag det =) Puss

Påväg till studiebesök =)

ska snart till tingsrätten på studiebesk, sitter hemma hos frida eftersom vi inte hade nån spanska och då ska vi äta hemma hos henne. Vi ska ju då äta makaroner och köttbullar! Haaha, nej nu ska vi äta =) bilderna kommer sedan när jag komemr hem, kyckades somna i soffan så han inte lägga in dom ugår :) pussar <3

Back on track.. eller inte..

Känner mig bara mer och mer förkyld, men måste tvinga mig til skolan imorrn och efter skolan, är igentligen inte sjuk alls, men känner mig nere, kanske bara för att jag är trött, inte vet jag. Men men, vill till skolan för vi ska till en rättegång på stdiebesök och det tycker jag låter kul (a) men nästa inlägg kommer att vara fult med bilder ; ) för ska få lite drog bilder på mig : ) så snart kommer det ett till inlägg=)

hej på er!

snart bär det av till träning, men innan dess tänkte jag slänga in etrt kort inägg och kolla på top model :-)
ni kommer höra mer av mig efter träningen trorja =) puss på er !

tjosan på er ;)

kan försöka lägga inj alla bilder iegn, vet ej om det kommer funka efter som den andra datorn är paj och det är på den som alla bilder går att lägga in på, denna brukar vara lite segare...   KLICKBARA!








1. Schemat inför veckan
2. Lite viktiga saker som skulle hända.
3. det första balkongpartyt.
4. (FrånVänster) Jag, min kusin viktor, hanna.
5. (frånVänstrer)Pontus, jag, viktor, hanna
6. -||-
7. -||-
8.  Våran ballkong, den med den blåa handduken.
9. Tjohoo, väärtsa fotografen ju x)
10. stranden med ''alla ungdomar'' ; )
11. mina fötter ifrån våran ballkong (eller utanför ballkongen)
12. påväg till aqualand, tyvärr inga bilder därifrån eftersom man badade hela dagen typ.
13. Hotellet = )
14. Sen bar det av till Laspalmas för lite shopping =) alla är itne med på bilden.
15. vattnet var iskallt! kom typ dit, men efter en kvart kom jag i =D
16. 50-års festens tårta
17. haha en väldigt fin bild på pontus och hhans mama ; ) (avslutniingsfest på stranden, tema pirat)
18. haaha jag anna, ebba och hanna =)
19, några på stranden vid avslutningsfesten =)
20.  Jag anna vid väntan på bussen till flygplatsen.
21. VARGEN !=D
22. Sööta hanna på planet =)
23. haha försök verkligen se snygg ut ;)
24. Jag , fät cool man är!! ( hade pontus kläder ;o )

Jag kan ha glömt några roliga bilde, men då kanske som finns lite längre ner på sidan.
Pusspuss på er =)

hej på er!

har data i skolan vi hörs =d


Hej sverige =D

Nu är jag tillbaka ifrån spanien, inga datorer funkar förrutom min som pappa nyss fixade =D Yes säger jag bara!
Det va jätt kul i spanien asså! haha, man hade ju ett schema som man fick med massa saker man kunde göra, det kommer bli ett låååångt inlägg nu!! kommer lägga in bilder, massor med bilder! ifrån de olika dagarna, here we go!!

Dag Ett:
familjen som anordnade resan ; ) förutom en till famljemedlem som låg sjuk på rummet, stackarn,

schemta för första dagen(det fanns mer men det här va det viktigaste!)

första balkongpartyt,

vi var min kusins ''flygvärdinnor'' och hjälpte dom vid disken som dom hade satt upp i hotell lobbyn. där som delade ut scheman och unformation om den kommande veckan.



tre bilder ifrån lobbyn, när jag leker hiphopare =D från vänster : pontus jag viktor och hanna.

internet vart segt så lägger upp mer sedan.



Nej nu drar jag till värmen!

  http://www.equality.se/nepsite7/equality/tfa.nsf/0/6FCAC184E9178AC6C1256F0000488C75/$FILE/Fritidsres%20Bahia%20Feliz%2002LPABAH91EORQ34490%5B1%5D.jpg
ha det bra här hemma i kalla sverige!!

Pussar och kramar!

hejdå!

åker snart till spanien, vi ska åka till Connect hotell och stanna där över natten för att planet går så tidigt, så nu vet ni det =D men jag kanske bloggar nåmer idag om jag hinner!!

puss o kram /

          ( Som ni ser så går det att ladda upp bilder igen ; D laddar upp många bilder när jag kommer tillbaka ; D )

happy new year.

nytt år! Haaha, ett av mina nyårslöften är att blogga mer, har inte blivit nån blogg på typ 2 dagar nu.
Men har inte haft lust och har haft så mycket annat att göra, börja packavart i stan då det har vart mellandags rea (A) har faktiskt köpt en sak! ska lägga in bild sen, eller har igentligen lagt in en bild men man ser inte så myvket...
Menmen nej nu ska jag fixa tvätten med enbart det jag ska ha med mig =D
Puss

RSS 2.0