fullt upp det är därför bloggen får lida..

och ja jag vet att jag har sagt det jätte länge och kätte mycket.. MEN ni får tyvärr stå ut, det kommer komma bättre tider xd

im so sorry!

haha, men somsagt jag har inte tid att blogga under helgerna :) igår var jag på gymnastik tävling: DM! men jag kunde inte vara med eftersom min armbåge hoppade urled  på träningen i fredags... "/ fast det hoppade ju tillbaka sen :D men nu är jag lite handikappad :) det gick väl rätt bra, även fast vi kom på 13:onde plats av 16. Fast vi hade tre reserver på alla varv, efterom vi har tappat tre ordinarie i laget, på samma träning som jag gjorde illa mig så hoppade moas fot urled, och sedan på förträningen så landade sakina på knäna i sin tsucka.. Och knäskålen åkte typ ner lite. Så hon kunde ju inte heller vara med... Fast det såg ändå rätt okej ut :) har inga bilder heller eftersom jag glömde min kamera... menmen! snart ska mamma och jag åka och köpa pjäxor, snowboard ( förhoppningsvis ), binningar,och snowboard botta ( eller vad heter det? xd ) för snart åker man ju till åre!! och eftersom jag åker både och måste man ju ladda up lite (a) Haha, det kommer jag ta bilder på och sedan lägga in!! PUSS PÅ ER ALLA :D

är det nån mer än jag som inte ser inlägget som jag nyss skrev? :O

 

ett litet kollage (a)

jag varnar er,  orkade inte fixa oxh trixa mycket, så gjorde det här väldigt snabbt..

klickbar :)  inte särkillt fina kläder, eller asså jo.. Men kanske inte tillsammans :) äh skitsamma, jag vill iaf ha dom.. (a)

när man är sjuk är dey viktigt att sova tidigt !

hah (a) Godnatt :)

saknar ( typ xd ) vi hade idrått, därför kläderna xd

när man är igång med bloggningen har jag svårt att sluta (a)

1. Vad heter du: Emma
2. Ett ord på 4 bokstäver: Eran (i)
3. Flicknamn: Emma (y)
4. Pojknamn: Elias
5. Yrke: elektriker
6. Färg: edelsbli ( eller finns det? )
7. Klädesplagg: (h)eels xd
8. Maträtt: EFTERÄTT!!
9. Plats/stad: Enskede
10. Något man skriker: EY!!
11. Film: Exorciscen ( stavning? :o )
12. Något man dricker: Energidryck
13. Djur: enhörning
14. Gatunamn: emmalundsgatan ( lite egoistiskt här :) )
15. Aktivitet med mer än 1 deltagare: Eyetoy xd

Haha vad svårt det var!!!

some bilder :)


är sjuk, hängig, utan smink, skit trött, nyvaken, men föhfan man måste bjuda lite på sig själv? :)

vinnarlaget ifrån ilördags :) som ni ser är dom rätt små, typ åtta, och vissa fom tävlade mot var ca 11, så bra gjort små bebisar :)


ska jag berätta lite om dig sag eller? Musik mina vänner, endast av musik, och en halv film då... Men så är det att vara sjuk!! Men mamma kommer hem med Kan Jang när hon kommer hem, det är ju nånting mot förkylning, och jag hoppas att det funkar! För jag har ju DM på lördag, och då vill jag faktiskt vara frisk!!!

Puss på er allihopa!!

jag lägger ner bloggen..

eller det kommer komma några inlägg när jag har lust.. för jag har verkligen ingen blogg lust alls! och tid har jag inte heller.. Eller jo nu när jag är sjuk... fast nu ska jag kolla lite.. Och ja några inlägg kommer det allt bli, men bloggen kommer inte bli lika aktiv som den var förut... puss

heelllluuuu :)

det har inte blivit nån blogg jag vet, snart kommer hanna :D fast hon ska ju då inte sova här.. fråga mina förlädrar varför..
har lite bilder faktiskt, men ORKAR VERKLIGEN inte lägga in dom... jag kanske ska sluta blogga, vad tycker ni? asså att jag bloggar ibland, men att jag inte orkar inte sitta här hemma och känna tvånga att blogga ofta och göra min blogg rolig.... ett tråkigt men ändå roligt inlägg va ? men nu ska jag sätta på min mjukisbyx ;) puss

snart träning!!

ville barasäga det jag sjunger och kan inte skriva samtidigt xd men nu blir hanna sur för att jag inte sjunger... xd så nu måste jag sluta så jag kan sjunga!!!!
kommer du ihåg den bilden?? <33

Fika med hanna!

Snart far vi in till staden och fikar!! Mysigt, så får man ju lite vårkänsla också, även fast jag fryser ihjäl utomhus.. När vi åkte hem till mig ifrån skola, så träffade vi Elliot :) Pratade lite, typ i en minut eftersom vi hade lite bråtton till bussen, fast det gick bra! Hah.. Fast nu måste vi snart dra, pussar och kramar, kommer bilder sedan :)


Det är något fel på mig jag lovar.. (a)

För nu är det så att jag tänkte sova !! Haha, jag tror nog inte det har hänt i världshistorien!! Eller jag ska ju duscha först, ta lite brun utan sol (a) Och sen ska jag sova, men det är ju ändå tidigt!! Men min dag iallafall : Skolan, helt okej, sen skulle jag vara med cissi, fast så vart det inte.. Hon skulle fixa på sitt rum ; ) Så det får bli nån annan gång!! Var det bara jag eller tyckte inte ni också att det var VÄLDIGT vårit ute!! Seriöst!! Jag solade lite ;) eller "solade"satt med alla kläder på och kollade in i solen men en glass ( twister ) i munnen! och sen var det ju dans, det gick väl sådär, kul var det iallafall..















SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!! UUUUSSSSCHHHHHHH VAD JAG LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!!

helllluuu

Ska hoppa ner i duschen nu, sen ska jag sova, börjar klockan fem över åtta imorgon med spanska prov (!!!!!) fast det kommer nog gå bra.. får jag ju hoppas... Detta var sista inlägget, puss

  Puss och godnatt! hade ingen bild....

Datakunskap!

Duktig som jag är är jag klar! Haha. Så jag får göra vad jag vill. Så jag sitter här och tänkte blogga. Träningen igår gick bra. Och jag kommer vara lite egoistisk och säga att jag tror nog att jag kommer komma med på stockholmscupen! Haha, åtminstone på rondat flickis träckt, och om jag börjar ställa mina 1½ skruvar så kan jag ju hoppas att jag kommer med på det också! Och svaret får jag reda på idag! Hah.. Lite nervös är jag nog.. Och vet du vad vi har fått reda på att vi inte ska tävla usm -.- vi är för få (?!).. Fast rm ska vi tävla, och jag kommer säkert med på det, och det är nere i skåne! Längtar :) det är två dagar efter min födelse dag (a) och den 6 maj ( min födelsedag ) så ska vi vara i skolan för vi har dansuppvisning och två dagar efterdet ( 8-10 maj ) är det tävling i skåne!! fullt upp!! Haha..

Pussar och kramar :)

Tack för hjälpen!

Eftersom det inte gick på min dator var cissi hur snäll som helst och fixade min design ifrån hennes dator. Och det står jag dig i tjänst för ;) så ska vi vara på onsdag. så jag har hur mycket som helst att berätta för dig!!
Och saknar dig.. <3


saknar konstgräset med dig (a)



Tränigen gick väl helt okej! jag har ju hoppat omkring på kryckor i en vecka nu, och jag tänkte börja träna lite försiktigt idag, och det gick ju!! Och jag ska nog vara med på DM, och det är ju svårt att komma med eftersom det är usm gruppen som tävlar den, och jag går i rm gruppen, fast ska ju iförsig vara med och tävla usm.. Fast inte om jag är själv!! Men varven till usm och dm är : på tumbling : rondat  flickis sträckt salto, handvolt skruv, rondat flickis skruv bakåt.
hoppet: 1½ skruv , dubbel/skruv, överslag/tsucka

Vet inte om ni fattar men ändå :) Imorgon kommer det ju inte bli någon blogg, eftersom jag hinner inte, går ju direkt ifrån skolan och sedan, hem äta duscha och sova!! Haha,nu blir det duschen, puss :)

sista filmen!!




Hanna och jag visar våran loovley lounge :D

melodifestivalen

Jag vet att jag är bäst på att filma... (a)








så kommer den en till film snart, fast den är inte uppladdad än, men lägger in den snart :)

SERIöst vad har jag gjort?!

kolla min design?!?!?!?! gud!!! och jag kan inte ändra ?! ni får stå ut ett tag, men jag kommer ändra tillbaka och fixa allt! fast nu hatar jag min dator!!! AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fullt up...

förlåt att det har vart kasst med uppdatering, och det kommer nog bli det ett tag, för jag har inte blogglust lixom, fast ibland så!!


genrepet till melodifestivalen, vi hade ju då vip platser och egen lounge!!

scenen , man såg rätt bra faktiskt, även fast jag inte gillar melodifestivalen så mycket, men med vip funkar allt ;)


( klickbara )


laddar snart upp lite videoklipp!!

DUSCNING PÅGÅR!!

duschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduschaduscha

duschen nästa:D


detta var första gången vi var med varandra tror jag, sen dess har vi bara blivit närmre och närmre vänner! och jag älskar och älskar dig mer!! du kommer alltid vara mitt första val om jag ska berätta någonting, för det är dig jag litar på, min hannapannapälskling <3333

bilder :D

förresten, förlåt för att jag inte har sktivit på två dagar... Fast jag har lite och berätta er!!




haha hannas fina skidor och mina.. mindre fina....



orkar inte lägga in resten nu.. och förlåt att ajg inte har skrivit!! Fast jag har varit med hanna och inte haft tid riktigt (a)
och imorgon ska vi på VIP i globen, genrep till melodifestivalen, fast jag gillar det inte.. har aldrig gillat melodifestivalen igentligen, fast det kommer ju bli lite kul att sitta i en fin loge och ha tillträde till vip området och träffa kändisar ;)

Fast nu ska jag ta och höppa in i duschen tror jag :) puss

hellluuu

förlåt att jag inte har skrivit förens nu.. Men jag ar haft fullt upp at ha kul med hanna!!

Vi har spelat in en videoblogg, men youtube funkar inte :O så jag kan inte lägga in den där och då kan jag inte heller lägga in den här... hahaha jag kan bara säga: hanna jag älskar dig, haha och jag fattar inte hur vi kan ha så kul varje gång (a) För vi har verkligen HUR KUL SOM HELST.  När man är med dig så lever man många dagar längre :D


<3

( tyvärr hade jag inte någon värre bild på mig :D )

jag saknar spanien!!



Förlåt att jag är så hyper, men om man har suttit flera timmar på ett plan och är så pigg som jag är, så måste man ju hypra av sig lite när man kommer fram :)

Somsagt det kommer vara dålig uppdatering på måndagar..

.. för då har jag ju träning, fast idag behövde jag ju inte gå.. För nu är det så att jag har stukat foten och hoppar omkring på kryckor (a) Fast jag har tagit bilder idag! Fast inte laddat in dom, och bilderna ifrån dalarna måste jag ju l'ägga in också, fast inte nu, för nu måste jag göra engelska läxa -.- Menmen, jag lovar er till 99,9 procent att bilderna kommer imorgon, annars på onsdag! Och då ska jag färga söta hannas hår :D Men nu måste jag faktiskt göra läxan... Puss och jag älksar er :D


rättt gammal bild, eller ifrån förra fredagen åtmisntone (a)

GLÖMM INTE BORT MIN BLOGG HÖRRNI!!

för nu drar jag till dalarna över helgen, men ni får inte glämma bort att läsa min blogg när jag kommer tillbaka! Och det är på söndag, vi ses my darliings! Hejdå snö slask oc hej skidbacke :D

Hanna vi kommer ha så grymt kul och kanske träffa några ;) Haha man kan ju alltid drömma :) Puss och kram skumbanan :)




+

=

http://www.pistkarta.se/images/bjursas.jpg


Underbara bilder jag vet : men nu ska jag bara packa ned mina strumpor och sedan far vi, men kom ihåg min blogg jag ber er! Somsagt kommer hem på söndag kväll :D


tro det eller ej, men detta är godnatt för mig!!

jag äger på rimm!! xd 
jag vet att jag går och lägger mig skit tidigt!! Men jag är hur trött som helst!! så jag tyckte det verkade bra att sova, och då blir jag ju pigg imorgon bitti :d


ähuum, fiiiin...

ma måste ju bjuda på sig lite, :d

godnatt :)

ser ni min nya design?? Jag har förstört allt jag vet.. Men med lite hjälp kan det nog gå bra :) fast jag ser den inte :S gör ni?

 

halli hallå :)

förlåt för att jag inte har skriit förens nu, men det är ju så att jag och hanna har varit på lite upptäcksfärd :)
Allt började med att vi stog och väntade på bussen, eller hanna gjorde och jag stog med henne, hade igentligen tänk gå hem, men så kommer 742 åkande, åt andra håller, och så säger hanna, ska vi ta den? fast oseriöst, och sedan så vart det seriöst och då hoppade vi på den :) vi åkte till huddinge sjukhus, sen gick vi vilse inne där, sen tog vi bussen tillbaka, och så åkte vi lite till balingnäs, sen pkte vi hem, och jag hade ''tårar'' för jag och hanna hade tagit snö på mina ögon (? :s) så när jag åkte hem så var det många som kollade på mig.. Och då var jag ju dessutom ensam!! Men det vart ju bra, eftersom jag fick en skit snygg killes uppmärksamhet :)


on the the bus påväg tillbaka tror jag


och en dålig bild med dagens outfit, orkar inte skriva vart allt kommer ifrån...

det var efter bussturen med denna buss som hanna lämnade mig med mina tårar :)

fast nu har jag kommit hem och tagit bort mascaran under mina ögon :)

puss och kram :D och imorgon pker hanna och jag till dalarna!! :D

sista inlägget för mig :)

för jag har lovat mig själv att lägga mig tidigt!! Fast tänkte lägga mig nio, fast det gick inte så bra, fast halv tio är ju inte så dåligt faktiskt!! Fast nu ska jag bara duscha, sen blir det lite Spanskaläxa i sängen, sen bli det godmatt!!



I miss cyprus!! Så snart ska jag drömma om den underbara ön :D

dilåg update, jag vet..

Fast alla dagar kan ju inte ha lika mycket inlägg ellerhur ; ) Okej jag vet att jag inte är bäst på att uppdatera, men jag är en upptagen kvinna! Hahahahahahahahaha, nej men jag har bara mycket att göra just nu (a) Fast mina besökare går ändå uppåt!! Det är ju härligt tycker jag : )

och i helgen blir det kanske dalarna med hanna :D bilden är tagen i dalarna det var därför jag tog den (a)

NEJ NEJ NEJ!!! JAG HAR FÖRSÖRT ALLT!!!

GGAAAAHHHHHHH KOLLA MIN DESIGN :@ VAD HAR JAG GJOOOOOORT????!!!!!!!! jag fixar den sen!!!!

godmorgon tänkte jag nästan säga..

.. men sen kom jag på att klockan var över sex :O Men nu sitter jag här med min kära vän hanna, soch vi har nyss fått reda på att vi får stugan i åre på lördagen istället! så nu är det ju bara 4 veckor och 2 dagar!!!!!!!! Jag tror nog aldrig jag har längtat så mycket till något!!!
 


dålig bild jag vet, men min andra webbcamera  är sönder och  det är oseriösa bilder bara så att alla vet :D

eftersom jag blir kallad blond ibland ( rätt ofta ) så måste jag göra ett test (a)

[X] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag pratat
 [X] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat
 [X] Jag har gått in i en glasdörr/fönster
 [X] Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i förelse
 [X] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig
 [X] Jag har gått in i ett träd
  X] Jag har försökt slicka mig på armbågen
 [X] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
 [X] Jag försöker just sjunga dom
 [X] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat
 [] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott
 [X] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
 [X] Jag är/har varit blond
 [X] Folk har kallat dig senreagerad.
 [X] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
 [] Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa
 [X] Jag har dräglat i sömnen.
 [X] Jag har somnat på en lektion.
 [X] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
 [X] Ibland märker jag att jag inte tänker
 [X] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var
 [ ] Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen
 [ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst
 [X] Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9
 [] Jag har ätit ett kryp .
 [X] Jag gör den listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare
 [X] Jag har klätt på mig kläder på fel håll
 [X] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
 [X] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
 [X] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
 [X] Jag använder ordet "smart"
 [ ] Jag använder ordet "coolt"
 [ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner
 [ ] Mina vänner svär inte.
 [ /] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
 [X] Jag har fallit av en stol
  [X] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ut takets mönster.
  [ ] Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
 [ ] Jag använder miniräknare för att räkna ut hur många poäng blond jag är nu.
 HAR DU 20 P ELLER MER ÄR DU BLOND!


JAG FICK: 28,5.
JAG ÄR ALLTSÅ: BLOND

    I am a blondie :) och när jag hör det tänker jag på topmodel och denna bild:
 
http://www.marshu.com/articles/images-website/articles/americas-next-top-model/antm-americas-next-top-model-7-caridee/caridee-photo-dumb-blonde-model-reading-book-upside-down.jpg

Hahaha jag älskar den :)

bilder bilder bilder, vi alla älskar dom xd


frajjda, Emma , Hanna <33






akta er frajjda är sur :D

vet inte varför jag lägger upp den, men n underbar bild på min kusin med min skinnjacka :D

och en outfit i svartvitt och i färg ;)

kofta-H&M
linne-JC
vittlinne(under)-H&M
jeans-CheapMonday
skor-EuroSko


4 veckor och 4 dagar kvar!!

nya örhängen :D ur&penn :)

där ser ni dom :)

och att bropå ingenting, jag älskar Wayen's coffees varma choklad!!  ( stavning )

Nu har ni fått lite bilder :) hade bara lust att lägga upp dom :D 

Och vill bara säga att mina små bebisar har blivit jätte duktiga!! ( jag är ju tränare :) )

Pussar och kramar :)

!!!!

HAHAHAH OJ!!! Jag är inte bra på sånt här, så blogglovin finns under kategorier (a) men det får ni stå ut med :D
Men nu finns det ändå en länk xd

Pussar och kramar till alla bumbibjörnar :D

(Visst är jag grym på rim? xd)

datorkunskap

Som jag sa vart det ju ingen blogg igår, och det blir ingen blogg på måndagar, för jag har verkligen inte tid, eftersom jag åker direkt till träningen, och idag åker jag med Frida hem till henne, och sedan åker jag och tränar mina små, sen kommer jag hem och då tror jag att det blir blogg, men jag kan inte lova er nåt :) Och mina besökare går uppåt!! fast inte igår då, eftersom jag inte bloggade, men jag hoppas arr ni kommer tillbaka och stannar :D



eftersom jag inte har några bilder på den här datorn, så kommer en bild som jag gillar väldigt mycket (a) Eller jo jag har en bild!!


Denna! och jag är då den som är i det blåaste linnet, i mitten av bilden helt enkelt :D

Någonting är seriöst fel..

.. för jag kan inte se mina kommentarer?!  Gud vad irriterad jag blir! Så jag måste kolla på onlyemmas.blogg.se för att se om det är någon som har kommenterat "/ Juste jag har ju köpt lite saker. Men har inte tagit någon bild. Men det kommer komma typ i övermorgon. För imorgon åker jag direkt till träningen med oliv. För vi slutar fyra och träningen börjar fem och vi hinner inte åka hem : )


pga bildbrist får ni en bild på mig och min älskade halsduk :)
Men nu ska jag hoppa ner i duschen, och imorgon bitti kommer hanna till min halv nio så vi ska gå tillsammans till skolan och prata om allt som har hänt under de fyra dagarna hon har vart borta, vilket är MYCKET!!

Pussar och kramar till folket :)

hemma igen

Kom precis hem. För ungefär en kvart sen trorjag. Har ju varit hos mina kusiner för min morbror fyllde år. Trevligt var det faktiskt. Fast det ända vi gjorde var väl att spela GH. Okej inte mig emot men : ) Tog inte några kort eftersom när vi kom till södertälje märkte jag att det inte fans några batterier kvar. Och då orkade vi inte vända om eftersom vi reda hade pkt några mil då.. Och dom bor i Norrköping : ) Och nu är det bestämt :D jag följer med hanna till åre på påsklovet!! Det är iförsig fem veckor kvar. Men jag längtar mer än vad jag nånsin längtat tror jag :D


http://www.skimap.info/europe/sweden/are/ski_map_are.gif
Vi skulle åka till nåt litet ställe nära där. Men det kom en skimap på stora åre (a) Pussar och kramar

RSS 2.0